SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ume Flyers
Hej och välkommen till Ume Flyers hemsida

Här kan du läsa om vårt glada innebandygäng. Skriv gärna i vår gästbok om du har några funderingar eller ideér kring vårt lag. Alla medlemmar är välkomna att tycka till eller svara på inlägg i gästboken.


Tänk dock på att:

  • inga personangrepp är tillåtna här
  • vi använder ett vårdat språk
  • vi är positiva, även kritik kan framföras på ett positivt sätt
  • vi använder vårt eget namn

Vässa pennan, förlåt - tangentbordet och skriv!

Parasport challange 11 - 14 maj
2023-04-22 18:41

Här kan ni se allt som händer under Parasportchallange helgen. Glöm inte anmäla er till vår innebandycup, men anmäl er gärna till andra idrotter också. Kommer bli en grym helg.

 

Parasportchallange
2023-03-26 19:21

 

 

Under helgen 12-14 maj kommer det vara massor av aktiviteter på Noliaområdet. Helgen startar med Hjälteloppet på fredag och avslutas med innebandycup på söndagen. Vi kommer att ställa upp med lag i två klasser. Hur många lag det blir beror på antalet anmälda spelare. 

 

Under helgen kan ni prova allt från jugger till brottning, boxning, friidrott, kampsport och sportskytte. Ni kan även heja fram lag från Umeå inom elinnebandy, rullstolsinnebandy, fotboll samt friidrottare. 

 

För mer information kring helgen och för att anmäla er till de olika aktiviteterna surfa in på https://parasportchallenge.se 

 

Det kommer bli en grym helg. 

Start av säsongen 2022/2023
2022-08-22 10:25

Snart är det dags att damma av skorna och plocka fram klubban igen. Torsdag den 22 september är det nämligen dags för första träningen för Ume Flyers. Hoppas ni är lika laddade som oss ledare. Mer information kring träningsgrupper och tider kommer i ett separat mejl.

 

 

mvh Ledarna i Ume Flyers

God Jul
2020-12-21 16:53
Som ni säkert förstår, utifrån de nya direktiven som kommit, så kommer vi inte att kunna börja träna igen efter nyår. Vi ledare kommer att återkomma med ett mejl när vi bestämt oss för att starta upp träningarna igen. Med andra ord så kommer alla träningar fortsätta att vara inställda till ni hört något annat.


Vi önskar Er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. 

Med vänlig hälsning, Ledarna i Ume Flyers

Riktlinjer för träning
2020-09-12 18:09
För att vi ska kunna genomföra träningarna så kommer det att tillkomma vissa restriktioner som Svenska Innebandyförbundet och Folkhälsomyndigheten gett alla lag. Det innebär följande:

* Stanna hemma om du känner minsta symtom eller på annat sätt inte känner dig helt frisk.
* Vistas i arenan så kort tid som möjligt och byt helst om hemma.
* Tvätta och sprita händerna ofta.
* Undvik fysisk kontakt som inte är en nödvändig del av spelet.
* Drick inte ur andras vattenflaskor.
* Använd inte andra spelares utrustning.
* Undvik kollektivtrafik om det är möjligt.


Sen vill vi tränare att ni inte kommer till träningarna ifall ni inte ska vara med på planen. Samma gäller för ev kompisar som brukar komma och kolla på när ni tränar. 

Symtom på Corona, du kan ha ett eller flera av följande symtom:

* hosta
* feber
* andningsbesvär
* snuva
* nästäppa
* halsont
* huvudvärk
* illamående
* värk i muskler och leder
* magont och diareé
* förlorat lukt- och smaksinne


Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen